Hey !

Ik ben Martine. Ik kom uit Zutendaal en ben blijven plakken in Gent na mijn studie biologie (ondertussen woon ik er al meer dan tien jaar).

Ik hou van tekenen en schilderen (en van uitslapen en dino’s opgraven). Ik ben vrijwilliger bij WWF en de Brugse Mycologische Werkgroep. In de herfst ga ik op zoek naar paddenstoelen. In de zomer ga ik op schrijfvakantie en op fietsreis. Ik ben gek op Halloween ! In mijn kast ligt een verzameling schedeltjes.

Waar ik een hekel aan heb ? Aan loslopende koeien. Echt.

Ik teken bijna elke dag. Inspiratie haal ik uit mijn verbeelding, uit gekke dromen of uit iets wat ik gezien of gehoord heb. Ik ben het creatiefste na 18u ‘s avonds. Op mijn Facebookpagina en op Instagram post ik regelmatig werkjes van mij. Maar je vindt recente creaties ook op deze website terug.

Veel groetjes,

Martine

 

www.ingridverhelst.be (schrijfster van Sjittertje en andere heerlijke (kinder)verhalen)

www.vzwdurme.be (mijn huidige job)

www.natuurwetenschappen.be (mijn vorige werkplek)

www.gertarijs.be (fotograaf, één van de beste!)